top of page

 

3 Daags Retreat

Wat was het een geweldige belevenis om 3 dagen de retreat te mogen doen, bij Manuela.

Het was fijn hoe jij mij meenam op mijn innerlijke reis en een stukje meeliep op mijn levenspad om mij te laten groeien. Jouw liefdevolle aandacht, je luisterend oor, je inspiratie, je inzichten en goede zorgen, maakte het heel bijzonder.

De heerlijke massage en reiki sessie brachten mij volledig tot rust en brachten mij nog meer dan wat ik al had mogen ontvangen. De inzichtkaarten die je voor mij hebt mogen trekken, die zich zo mooi lieten zien en die aanvullend, hoopgevend en bevestigend waren voor mijn thema’s waar ik mee worstel. Ik ben intens dankbaar voor alle moois wat zich liet zien en je liefdevolle intensieve begeleiding tijdens mijn innerlijk proces.

 

Ik heb een mooie reis mogen maken in en door mijzelf onder de liefdevolle begeleiding van Manuela.
Een reis vol inspiratie, inzichten, creativiteit, hoogte en diepte punten.
Een reis met volledige aandacht voor mij en mijn proces.
Een reis vol magie, met een lach en een traan.
Een reis met aandacht voor lichaam en geest.
Een reis om tot rust te komen, de rust in jezelf.
Een reis van grenzen verleggen en uitdagingen.
Een reis van loslaten en vooral genieten.


Het was een fantastische, geweldige en vooral liefdevolle reis, die mij geholpen heeft om patronen te doorbreken, los te laten wat ik niet meer nodig heb, manifesteren waar ik gelukkiger van wordt. Uit mijn comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.


Een reis om nooit te vergeten.


Een reis die mij heeft laten zien dat ik groei en bloei zoals een bloemknop, die uitgroeit tot een mooie bloem.
Een reis waar ik heel dankbaar voor ben dat ik die heb mogen maken met Manuela aan mijn zijde. Haar zachte en liefdevolle begeleiding, geeft je het gevoel van thuiskomen. Thuiskomen in jezelf.

Ik kan het je zeker aanraden om met haar je reis binnenin jezelf te maken. Laat je leiden en alles wat er op dat moment nodig is voor je proces, zal tot je komen. Geniet van de reis!

Je bent een prachtmens Manuela.

Je mag trots zijn op jezelf en ik hoop dat je nog vele mensen mag begeleiden op hun innerlijke reis.

Je bent een topper!!

 

Liefs Ine

5 Daags Retreat

Uit je comfortzone stappen en je kwetsbaarheid tonen, dat is nogal wat voor een rationele en perfectionistische techneut (en man) zoals ik. Het eerste dat Manuela me zei toen ik het mooie en rustig gelegen vakantiehuisje dicht bij de zee binnenstapte voor een 5-daags retreat: “Welkom, wat mooi dat je dit cadeau aan jezelf geeft!”. En het was inderdaad een prachtig cadeau, met heftige, emotionele, soms confronterende, maar vooral ook veel mooie momenten.

Leerzaam waren de ‘wie ben ik' oefeningen en de opdracht om, midden in het bos, een positieve brief te schrijven aan mezelf. Dit gaf me verhelderende inzichten in mijn negatieve zelfbeeld en zelfvertrouwen. "Je denkt te veel, wat anderen over jou zullen denken"… "probeer meer te voelen en volg je eigen hart” zei Manuela me vaak.

Wat heb jij nodig?

De strandwandelingen, de fijne yoga-oefeningen buiten en de heerlijke massages zorgden voor ontspanning in mijn lichaam. De meditaties, de fijne gesprekken en de reiki-sessies hielpen me traumatische ervaringen uit het verleden te accepteren en zorgden voor rust in mijn hoofd. Manuela is een rustige coach die op elk moment goed aanvoelde wat ik nodig had: soms een diepgaand gesprek, soms compassie, wat humor of een moment met mezelf.

Na deze week ben ik (gelukkig) niet ineens een ander mens geworden, maar ik heb nu wel ‘tools’ om beter om te gaan met negatieve ervaringen en ik heb leuke voornemens en ideeën om aan een nieuwe toekomst voor mezelf te werken.

Manuela, bedankt voor de goede zorgen en voor deze mooie beleving. Ik kan zo’n retreat met jou aan iedereen aanbevelen die zichzelf

ervoor wil en durft open te stellen.

 

Met lieve groet, Ryan

Jouw coach woorden: "Je hoeft het niet alleen te doen" is zoo fijn.
Vanuit een prachtige onvoorwaardelijke verbinding geef jij healings en begeleid je transformatie processen.

Cindy

Hele fijne reiki sessie gehad bij Manuela. Fijne rustige lieve vrouw die alles goed uitlegt. Nu helemaal zen en kan ik er weer tegen aan. Dank je wel Manuela😘. Voor iedereen een aanrader. Bij twijfel gewoon doen!

Andrea

 Het was voor mij een nieuwe ervaring bij Manuela.

Ik was nadien heel ontspannen/relaxt.

Je bent een warm persoon, die goed aanvoelt, waarin je voor iemand wat kan betekenen.

Graag beveel ik jou aan. Je zegt de juiste dingen, op het juiste moment.

En doet dat vanuit je hart, vanuit liefde...

Succes met je mooie werk, in je knusse warme praktijk...

 

Groetjes Corine

Ik heb een hééérlijk ontspannen middag gehad ❤️ lekker warm, mooi muziekje, fijn gesprek ... ècht een aanrader ...

Karin

Manuela is een zéér intuïtieve vrouw en heeft haar hart op de goede plaats. Zij kan jou met haar helende gave mooie sessies aanbieden. Ik beveel haar zeker aan ❤️

Farisa

Voor de eerste keer een Raindrop massage ervaren. 
Echt het gevoel dat het iets los maakte. Tijdens de massage kreeg ik flinke hoofdpijn, maar die verdween ook weer. Dus echt het gevoel dat er tijdens de massage iets los kwam en werd 'afgevoerd'. De rest van de dag ben ik erg ontspannen geweest.

Hele fijne en bijzondere ervaring. Ik raad een sessie bij Manuela zeker aan!

Tessa

Ik mocht een energetische sessie ondergaan bij Manuela.

Mooi hoe Manuela de pijnpunten weet te vinden en ze deze open, warm en liefdevol vraagt afscheid te nemen. Mijn onderbewustzijn heeft een flinke schop onder haar ‘pretty behind’ gekregen.

Een sessie met Manuela is zeker een aanrader!

 

Ingrid

Dit weekend voor de eerste keer een reiki behandeling gehad. Het was een hele fijne ervaring. Manuela straalt rust uit, legt alles goed uit en maakt er een persoonlijke mooie beleving van. Ik voel me er erg ontspannen door en kom zeker terug.

Linda

bottom of page