top of page

Even voorstellen

Energetisch coach Manûah for you

Ik ben Manuela van de Pol en neem jou graag mee op een bijzondere reis.

Een reis die ik zelf ook heb gemaakt en waar ik zo krachtig uit gekomen ben, dat ik dit heel graag door wil geven aan anderen.

Ik ben getrouwd en ben een trotse moeder van 2 leuke kids. We wonen in Etten-Leur waar ik ook geboren ben. Voor mij nog altijd mijn thuis. Ik ben een sportinstructrice, hou van dansen, yoga, creatief bezig zijn, winkelen, foto's maken, wandelen in het bos en vooral ook van een gezellige afspraak met alle lieve mensen om me heen (heerlijk samen lunchen of een theetje drinken).

Na mijn schooltijd ben ik aan het werk gegaan als financieel administratief medewerker. Dit heb ik 26 jaar gedaan bij 1 en dezelfde werkgever. Er waren wel vaak verschuivingen qua afdeling, plaats en werkzaamheden. Regelmatig was er een fusie of reorganisatie waar het bedrijf doorheen ging, met alle gevolgen van dien. Uiteindelijk werd ik boventallig verklaard, samen met een groot aantal collega's. Dit was geen fijne tijd en ging bij veel mensen niet in de koude kleren zitten. Ook ik heb toen een flinke mentale klap gehad, je bent en voelt je afgewezen.

 

Maar ik heb nooit opgegeven. Samen met de steun van mijn man en mijn lieve geduldige kids. Soms was het wel heel zwaar, maar de aanhouder wint. Ik heb mijn eigen weg gevolgd en uiteindelijk hele mooie keuzes gemaakt.

Ik ben ontzettend trots op waar ik nu sta, wie had dat een paar jaar geleden gedacht.

Een hele andere weg, een ander leven, een andere ik.

Al mijn ervaringen wil ik graag met je delen, zodat ook jij weer verder kan groeien op jouw pad. Jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat is jouw verhaal? In welk proces zit jij? Waar heb je ondersteuning bij nodig? 

Wat heb JIJ nodig?

bottom of page