top of page

Diensten

Energetisch coach
Energetisch
coach

Vanuit mijn intuïtie kan ik jou op weg helpen naar herstel, meer vreugde en kracht. Met diverse tools komen we bij de kern van jouw hulpvraag. Oude patronen en overtuigingen worden zichtbaar gemaakt. Blokkades mogen aangeraakt worden en emoties liefdevol omarmt. Jouw lichaam is jouw belangrijkste kompas. Je gaat leren om te herkennen en luisteren. Altijd in liefdevolle aandacht voor JOU en in jouw tempo.  

Energetische massage
Energetische
massage

Deze energetische massage is zeer ontspannend en zal diep doorwerken in je lichaam. Mijn intuïtie zal mijn handen sturen naar dat wat aandacht nodig heeft. Blokkades worden liefdevol aangeraakt. Emoties worden geprikkeld en verbindingen worden gemaakt tussen voelen, ervaren, denken, loslaten en genieten. Een waardevol cadeautje voor jezelf.

Retreat coachreis
Manûah
retreat for you

Alle tijd en aandacht voor jou alleen tijdens dit 1 op 1 privé retreat. Even resetten en offline van de dagelijkse verplichtingen. Vertragen, voelen, zijn, genieten, rust, mindful aanwezig zijn in het moment. Genieten van de natuur op een mooie rustige plek. Wat heb jij nodig? Mijn intuïtie zal mij brengen naar dat wat liefdevol aangeraakt mag worden in jou. Dat wat zich aandient. Alles is goed, alles mag er zijn, JIJ mag er ZIJN.

Raindrop massage
Raindrop
massage

Deze massage techniek wordt uitgevoerd met 9 verschillende essentiële oliën van Young Living. Is zeer ontspannend door de heerlijke geuren. De massage techniek met deze oliën, heeft een positieve invloed op zowel lichaam, geest als op emotioneel vlak. Het helpt het lichaam om in balans te komen en het zelf genezend vermogen te activeren.

Reiki
Reiki

Reiki werkt helend en heerlijk ontspannend. De levensenergie vindt zijn weg, naar de plek waar het nodig is. Het brengt balans op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Jouw verbinding met de universele energie wordt hersteld, blokkades worden verwijderd waardoor jouw energie weer vrij kan stromen. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd.

Ontspanningsmassage
Ontspannings
massage

Deze ontspanningsmassage is heerlijk ontspannend en zal diep doorwerken in je lichaam. Lekker genieten van een massage met warme olie op de rug, schouders en achterkant benen. Gewoon even niks, even alles loslaten en genieten van zachtheid en warmte voor JOU! Een heerlijk verwen moment voor jezelf of natuurlijk om cadeau te geven.

Soul Body Fusion
Soul Body
Fusion®
Soul Body Fusion is een energetisch proces, dat direct werkt en op een makkelijke manier, diep doordringt tot de kern. Blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en het versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam. Lichaam en geest komen meer in balans. 
Er ontstaat overeenstemming met je bewustzijn. Jouw passie en doel worden zichtbaar. Geen twijfels, geen onzekerheden, alles voelt in balans. 
Energetisch coach

Energetisch coach

Energetisch coach

Wat kan ik met een energetische coach sessie voor jou betekenen?

Wat is jouw hulpvraag, wat belemmert jou in je dagelijkse bezigheden, waar heb jij last van en kan je ondersteuning bij gebruiken? Een energetische sessie kan op heel veel gebieden ondersteuning en herstel bieden. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid, emoties, verdriet, hooggevoeligheid, onrust, spanning, pijn, onzekerheid, burn-out, depressieve gevoelens en noem maar op. We gaan op zoek naar de oorsprong, waar zit het vast in jouw lichaam en hoe kunnen we het herstellen. In jouw tempo, liefdevol en respectvol. Ik geef je alle ruimte om te delen en om jezelf te zijn. Ik ben er voor jou en jij mag mijn helpende hand aannemen.

Ben je introvert en vind je het lastig om jezelf te uiten, vind je het spannend om langs te komen; geen probleem, ik voel je feilloos aan en ik begrijp je. Ik verwacht niks, je hoeft niks, alles is goed. Je hoeft het niet alleen te doen.

Wat gaan we doen in deze sessie?

Na een korte kennismaking in mijn praktijk, kijken we naar jouw hulpvraag. Waar heb jij ondersteuning bij nodig. Waar mag ik je bij helpen. Ik maak gebruik van diverse tools en oefeningen. Vanuit mijn intuïtie voel ik aan wat er mag gebeuren en wat er op dat moment bij jou past. En vooral ook wat jij op dat moment nodig hebt en aan kan. Iedere sessie zal daardoor anders zijn. Wat laat jij (bewust of onbewust) toe, wat er in jou aangeraakt en omarmt mag worden.

 

We gaan aan het werk met aarden/gronding. Het is erg belangrijk om goed “gegrond” te zijn. Sta jij stevig met je voeten op de aarde of ben je een beetje aan het zweven? Als je niet goed gegrond bent, kan je vaak niet goed ontspannen. Je bent druk in je hoofd en komt niet goed bij je gevoel. Vooral voor hooggevoelige mensen is het heel erg belangrijk, om jezelf te beschermen tegen te veel prikkels van buiten af. Ik ga je helpen om weer stevig in je fundament te staan. Dit is jouw basis, jouw houvast en ons startpunt. Ik doe dit d.m.v. korte oefeningen, een meditatie of visualisatie.

Een beetje meer uit je hoofd en terug naar je gevoel, naar jouw mooie hart.

 

Met behulp van de energie (die in ons allemaal en ook om ons heen, aanwezig is) geef ik je “healing”. Letterlijk vertaald, betekend dat “genezing/herstel/heel worden”. Waar in jouw systeem zit een blokkade? Waar mag jouw energie weer vrij gaan stromen? Op een zachte en liefdevolle manier gaan we op zoek naar datgene wat jouw belemmert. Ik ga zorgen dat je flow wordt hersteld, je energie knooppunten in jouw lichaam weer goed kunnen doorstromen en jij je weer energieker kan gaan voelen en je meer in je lichaam landt. Hierdoor zul je minder stress, drukte in je hoofd en onrust ervaren.

 

Verder zal je hulpvraag bepalen hoe de sessie zal verlopen. Welke tools en oefeningen er nodig zijn en ook welke tips ik je kan meegeven. Denk bijvoorbeeld aan emotie pressuur, opstellingen, burn-out release, innerlijk kind werk, energie herstel, transformatie coaching, Helende Reis begeleiding, energetische massage en diverse andere (energetische) behandelingen. Vaak zal dit in mijn praktijkruimte plaats vinden, maar wellicht voel ik aan dat een heerlijke wandeling in de natuur met een mooi gesprek en oefeningen beter passend zijn voor jou op dat moment.

Voel je welkom.

Coachreis

Manûah retreat for you

Retreat / coachreis

Wat kan dit privé 1 op 1 retreat met coaching voor jou betekenen?

Wat heb JIJ nodig, dat is het allerbelangrijkste.

Het mooie is, dat wanneer je meerdere dagen samen aan het werk gaat, je natuurlijk ook meer kan bereiken. Ik weet uit eigen ervaring dat ik de eerste dag toch echt een beetje de kat uit de boom kijk. Ook al wordt er meteen hard gewerkt, mijn beschermingsmechanisme staat toch aan en ik laat niet het achterste van mijn tong zien. Maar de dagen erna, voelde ik steeds meer dat het veilig en vertrouwd is en ik los mocht laten. En als dat vertrouwen er is, kan je dieper in je gevoel zakken en kunnen we samen meer bereiken. Welke oude overtuigingen en patronen blokkeren jou nog? Welke emoties heb jij (ver) weggestopt? Wat mag er in jou aangeraakt worden, waardoor jouw energie weer gaat stromen op alle vlakken. Wat heb jij nodig om (weer) volledig te gaan genieten en opbloeien? Ik zal mijn intuïtie en hart volgen naar dat wat jij nu nodig hebt.

 

Misschien wil je gewoon lekker even weg van huis, gezin, werk, verplichtingen en heb je niet direct een (pittige) hulpvraag. Ook dat is helemaal prima. Lekker een aantal dagen genieten van rust, échte aandacht, de natuur, mindful aanwezig zijn, leuke opdrachten om eens even stil te staan bij hoe het nu met je gaat. Gewoon even tijd en aandacht voor JOU!

 

In alle gevallen is het natuurlijk zo, dat hoe meer dagen je kiest, hoe meer ontspanning en rust je zal ervaren en hoe meer je in je gevoel zal kunnen zakken. Herken je dit misschien; je gaat op vakantie en je bent de laatste dagen nog best wel druk met van alles regelen, inpakken, nog even dit en nog even snel dat,.. en je vertrekt en als je op je bestemming aan komt, merk je naar verloop van tijd, dat je je pas écht ontspant. Dat je je dagelijkse ritme dan pas echt los kan laten. Ik denk toch voor veel mensen herkenbaar?

Wat gaan we doen tijdens het retreat?

Na een warm welkom, laat ik je eerst even landen en tot rust komen. We drinken en kletsen wat en alles daarna zal als vanzelf zijn weg vinden. Ik ga werken vanuit mijn intuïtie, dus iedere dag zal anders zijn, maar altijd liefdevol en in jouw tempo. Dit is kort samengevat wat we o.a. zullen doen; yoga (geen ervaring nodig), schrijfopdrachten, creatieve opdrachten, strand/boswandeling, meditaties/visualisaties, Reiki sessie, energetisch lichaamswerk, inzichtkaartjes, een heerlijke energetische massage en diverse overige oefeningen en opdrachten waar jij mee aan de slag mag gaan. Dit alles vanuit jouw gevoel, vanuit rust, vanuit ervaren wat er is en wat er mag zijn, vertragen en vooral GENIETEN!        

 

Zelf heb ik 2x een prachtige 8-daagse coachreis mogen ervaren. Beide keren waren compleet anders, een ander thema, een andere tijd in het jaar een andere ik. Maar beide keren waren onvergetelijk. Vol rust, liefdevolle aandacht, verwondering en mijn hart bloeide open. En dat is zo’n fijne ervaring, heel graag en met alle liefde geef ik dit ook door aan anderen; aan JOU! Gewoon omdat je het waard bent en het verdient. 

Neem mijn hand maar aan en ga met mij mee op reis. Ik ben er voor jou, geniet er maar van.

Zet je mooie liefdevolle hart maar open en laat maar los wat je niet meer nodig hebt.

Reiki

Reiki

Wat kan een Reiki behandeling voor jou betekenen?

Herken je dat? Pijntjes, kwaaltjes, je voelt je moe, emotioneel of onrustig, je slaapt niet goed? Je kan er niet echt de vinger opleggen waar het vandaan komt. Je hebt al wat geprobeerd om van de pijnlijke spieren of vermoeidheid af te komen, maar het komt steeds terug. Reiki energie kan jou helpen. Het vindt als vanzelf zijn weg in jouw lichaam, naar datgene wat aangeraakt mag worden, waar liefdevolle aandacht nodig is.

 

Misschien wil je graag mentaal wat meer rust. Het is druk in je hoofd, je ervaart veel verplichtingen (op je werk of binnen het gezin). Je hebt het gevoel dat er te weinig uren zitten in een dag. Misschien zit je in of tegen een burn-out aan of voel je je wat depressief. Je bent moe, je lichaam is moe, het lukt je niet om jezelf voldoende op te laden. Een Reiki behandeling kan je net dat ene zetje geven in de goede richting. Even genieten, even écht ontspannen, even rust. Je hoeft even niet te praten, voor jezelf op te komen, te denken, piekeren, twijfelen. Je mag gewoon er ZIJN, laat je zorgen maar even los. Aandacht en tijd voor JOU. Het mooie is, dat het nog dagen na zal werken in jouw systeem.

 

Het kan ook zijn dat jij al juist in een hele fijn flow leeft, dat je je fijn voelt en dat juist nog even wil onderstrepen. Gewoon een heerlijke ontspannende sessie wil ontvangen. Vooral omdat JIJ het verdient en het je van harte gegund is. Ook dan is Reiki heerlijk om te ervaren.

Hoe gaat een Reiki behandeling in zijn werk?

Ik ontvang je in mijn mooie praktijk ruimte waar bij binnenkomst al een fijne energie hangt. De kaarsjes branden en een heerlijke geur van essentiële olie, die op jou afgestemd is, vult de ruimte. Na een korte kennismaking mag je plaats nemen op de massagetafel. Onder een heerlijke zachte deken, zorg ik dat je lekker warm blijft en jij je fijn kan ontspannen. Ik stem mij af op de Reiki energie die ik aan jou door mag geven met mijn handen. Dit gebeurt over de kleding heen. De warmte van mijn handen zal jou nog verder ontspannen. Dwaal maar lekker af, terwijl de energie zijn weg vindt naar de plek waar het nodig is.

 

Na de sessie mag je even rustig bijkomen en drinken we samen wat. Wil je met mij delen wat je hebt ervaren, dan is daar alle ruimte voor. Wil je niks delen of heb je niks ervaren of gevoeld, dan is dat ook helemaal prima. De doorgegeven energie gaat de komende dagen toch wel zijn werk doen. Zorg dat je na de Reiki sessie voldoende water drinkt, zodat het lichaam de afvalstoffen kan afvoeren wat het niet meer nodig heeft en jou verder kan ondersteunen naar herstel en ontspanning.

Reiki

Energetische massage

Energetische massage

Wat kan een energetische massage voor jou betekenen?

De energetische massage is vooral op de rug, schouders en nek. Maar daar ik geheel op gevoel werk, kan het zijn dat ook de armen, benen en/of voeten meegenomen worden. Ik stem mij af op jou, wat jouw lichaam mij te vertellen heeft.

De massage is niet direct bedoeld om knopen uit pijnlijke spieren te masseren zoals in een klassieke massage van de rug. Ik ga proberen je zo veel mogelijk te laten ontspannen en zo ver mogelijk in je lichaam te laten zakken. Voel maar eens wat het je te vertellen heeft. Waarom ben je vaak zo moe of prikkelbaar? Waarom komt steeds die ene pijnlijke plek weer terug? En hoe zit het met dat verdriet, wat je ver weg hebt gestopt? Waarom vergelijk je jezelf steeds met anderen?   

Wat mag je verwachten van een energetische massage?

Met deze massage is de aandacht helemaal en alleen voor jou. De kaarsjes branden, de diffuser heeft een passend aroma en op gevoel kies ik een achtergrond muziekje voor je uit. De massagetafel geeft je een veilige, zachte en warme bedding. Een inzichtkaart heeft wellicht nog een mooie extra boodschap voor jou en de kristallen liggen klaar voor een extra energieboost waar nodig. Na een korte kennismaking mag je plaats nemen op de tafel. Wellicht is een korte meditatie nodig om je nog wat meer uit je hoofd te halen, zodat je nog meer kunt ontspannen.

Laat maar los, alles is oke, alles is veilig, JIJ bent veilig. Geniet en ervaar maar en laat je verwonderen.     

Energetische massage

Raindrop massage

Raindrop massage

 

Wat mag je verwachten van de Raindrop massage?

De massagetafel staat voor je klaar. Na een kort kennismakingsgesprekje mag je plaatsnemen op de tafel.

De massage wordt uitgevoerd op de voeten, rug en nek.

De oliën van Young Living die gebruikt worden zijn:

Oregano – Thyme – Basil – Cypress – Wintergreen – Majoram – Peppermint – Aroma Siez en Valor.

Ieder van de 9 oliën heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

Hoe gaat de Raindrop massage?

Eerst wordt een neutrale olie aangebracht op de voeten en maak ik contact met jouw lichaam en zorg ik dat jij al iets meer in balans komt. Daarna worden, met een speciale techniek, de essentiële oliën één voor één aangebracht.

Vervolgens mag je lekker op je buik draaien en gaan we de Raindrop techniek toepassen op de rug.

 

Van iedere olie worden een paar druppels vanaf een kleine afstand op de rug gedruppeld. Vervolgens worden deze met hele zachte bewegingen over de rug verdeeld. Daarnaast heeft iedere olie nog een eigen massage techniek. De ene zacht en de ander steviger. Als laatste gaan we naar de nek om daar wat ontspanning te creëren.

Je mag heerlijk nog even nagenieten op de tafel en daarna drinken we beiden een groot glas water.

Een fijne, bijzondere, anders dan andere aromatische massage ervaring.

 

Raindrop massage

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

 

Wat kan een ontspanningsmassage voor jou betekenen?

De ontspanningsmassage is vooral op de rug, schouders, nek en ook de achterkant van de benen. Misschien heb je last van pijn in je schouders of nek bijvoorbeeld dan zal ik daar ook wat extra aandacht aan geven en de spieren zo veel mogelijk ontspannen en verzachten.

De massage is niet direct bedoeld om knopen uit pijnlijke spieren te masseren zoals in een klassieke massage van de rug of sportmassage. Maar het kan zeker bijdragen aan vermindering van pijn, straffe spieren en spanningen in je lichaam. Waardoor je soepeler de dag door komt, wellicht minder hoofdpijn ervaart en ook beter slaapt. Ik ga proberen je zo veel mogelijk te laten ontspannen en zo ver mogelijk in je lichaam te laten zakken. Echt even een momentje voor jou alleen.

 

Lekker genieten en wegdoezelen.

Wat mag je verwachten van de Ontspanningsmassage?

Met deze massage is de aandacht helemaal en alleen voor jou.

 

De kaarsjes branden, de diffuser heeft een passend aroma en op gevoel kies ik een achtergrond muziekje voor je uit. De massagetafel geeft je een veilige, zachte en warme bedding. Na een korte kennismaking mag je plaats nemen op de tafel. Je ligt heerlijk onder zachte warme handdoeken. Dan maak ik de rug bloot en start ik met de massage. Ik werk met verwarmde olie, waardoor jij nog meer kunt ontspannen en genieten.

Na afloop ga je ontspannen en opgeladen weer naar huis. Je kan de hele wereld weer aan!

Ontspanningsmassage
SBF

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion

 

Wat kan een Soul Body Fusion® sessie voor jou betekenen?

Bij veel mensen zijn, als gevolg van teleurstellingen of heftige en verdrietige gebeurtenissen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd. Daardoor ontstaan vaak lichamelijke ongemakken en een gevoel van onbalans.
 
Ik mag me gecertificeerd SBF® Practitioner noemen en ik ga jou helpen d.m.v Soul Body Fusion®

om weer in balans te komen.

Soul Body Fusion® is voor mensen die:

 

Voordelen van SBF®:

 

 

Je gaat stralen van oor tot oor en ver daar buiten.

Hoe gaat een SBF sessie?

We zitten tegenover elkaar en jij mag je handen opendraaien met je handpalmen omhoog. Ik leg zacht mijn vingers op jouw vingers en spreek de SBF intentie uit.

Het enige wat jij hoeft te doen, is waarnemen wat er in je lichaam gebeurt. Wordt het ergens warm of juist koud, gaat het tintelen, borrelt je buik, voel je weerstand, ben je snel afgeleid, ben je aan het wiebelen enz.

Dit duurt ongeveer 10 minuten.

Dan hebben we een korte pauze en drinken we wat. En daarna herhalen we het nog eens 10 minuten. Mogelijk zet ik ook zacht mijn voeten op jouw voeten, voor extra aarding.

De 2e helft kan vaak al iets anders ervaren worden dan het 1e deel. Je lichaam en ziel (bewustzijn) hebben het proces al opgepakt en zijn al in beweging gekomen. 

 

De hele sessie duurt zo’n 40 minuten. Als ik voel dat het nodig is, wordt er vooraf aan de sessie een korte meditatie gedaan om al iets meer in ontspanning te komen. Na afloop drinken we nog wat en kan je eventueel je ervaring met me delen. Na de sessie voelen mensen zich blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

Het is raadzaam om in totaal 3 sessies te doen (in 4 weken) om je ziel en lichaam zo veel mogelijk op elkaar te laten afstemmen en om deze verbinding te verankeren.

De sessie kan ook heel goed op afstand gegeven worden.

Soul Body Fusion® by www.JonetteCrowley.com  en www.soulbodyfusion.nl

 • moe zijn

 • overprikkeld zijn

 • een belastende medische behandeling ondergaan

 • hoog- sensitief zijn

 • eenzaam zijn

 • onzeker zijn

 • overspannen / burn-out zijn

 • zich verder willen ontwikkelen op het spirituele pad

 • niet lekker in hun vel zitten

 • benieuwd zijn naar hun werkelijke levensdoel

 • Meer balans

 • Energieker

 • Verhoogt veerkracht

 • Opent je hart

 • Stabieler

 • Meer vertrouwen

 • Groei

 • Levenskracht

 • Grenzen aan durven geven

 • Plezier

bottom of page